dilluns, 23 d’abril del 2018

VISITA VIRTUAL PER SANT JORDI

La simpàtica pensada de la Mercè


La Mercè sabent que en Màrius es troba tot sol, voldria donar-li una alegria i s'empesca d'anar-lo a veure, ni que sigui de forma virtual.
Aquesta idea dona peu a la pregunta estrella d'aquesta setmana.


RESPOSTA ESTRELLA


VISITA VIRTUAL

El llibre que llegia li va fer pensar en ella. Feia molt de temps que no hi havia parlat. I l'últim contacte que hi va tenir, per mail i també molt antic, va ser per assabentar-la de la mort d'un amic comú.

Així és que li venia de gust fer-li una visita. El dia de Sant Jordi compraria un llibre i li aniria a portar (va desestimar la rosa per massa íntima ja, en l'actualitat).

Va entrar sense trucar, sabia que estava sola. En veure'l va tenir un esglai, però tot seguit la alegria la va desbordar:

 - Carles, ets tu! Quin goig de veure't; han passat tants anys!

Desprès de fer-li una abraçada, li va donar el llibre, tot aclarint-li:

- T'agradarà, Teresa, perquè recull les cartes que s'escrivien dos joves, com les que ens intercanviàvem nosaltres, quan jo feia el servei militar i tu vas marxar a viure a França amb els teus pares.

Quan va tornar a Catalunya, ell s'havia casat i les trobades van ser esporàdiques fins que aviat van acabar.

El llibre que llegia i que li hauria regalat -si la visita hagués estat real- era CARTES A MAHALTA de Mercè Figueras i Màrius Torres.

Foto: xarxa
 

ENLLAÇOS DE BLOGS ANTERIORS

ENLLAÇOS DE BLOGS ANTERIORS de Ramon Aromí i Barquets rab1942.blogspot.com classedimarts1416.blogspot.com contesinarracions2016-17.blo...