dissabte, 10 de març del 2018

HE MIRAT LLARGAMENT LA POSTAL DE GIRONA


En Màrius ha rebut una postal de la Mercè enviada des de Girona.
Ell, subtilment, li fa saber que voldria estar amb ella i ho fa dient que enveja Girona, perquè és on ella s'està i on podrien fer-se companyia i prolongar les seves entusiastes converses. 

La nostra pregunta estrella passa per enyorar algun instant representat en la imatge que sobtadament ens arriba a les mans.


RESPOSTA  ESTRELLA 


HE MIRAT LLARGAMENT LA FOTO QUE M'HAS ENVIAT


Sí, l'he mirat llargament. Se't notava que ho havies fet amb il·lusió. I tanmateix se'm feia estrany rebre una foto teva sense que jo no hi fos o no te l'hagués tirada jo. Això, al llarg de més de mig segle de vida en comú no havia passat gairebé mai.

I també a mi m'ha fet il·lusió rebre-la i em sap molt greu no haver-te pogut acompanyar, abillada tal com anaves de forma adient, amb el teu mocador groc, la jaqueta lila i l'enganxina apropiada. 

Perquè era un dia especial, en el que tu aportaves, amb convicció, el teu gra de sorra a una causa de gran importància, profundament compartida i llargament reivindicada. I a fe que vareu aconseguir fer arribar la vostra veu, per milers, ¡per centenars de milers! a totes les instàncies del país i del món. 

Si sabessis com lamento no haver pogut venir a fer-te costat i com envejo als que t'han acompanyat en aquesta reeixida reclamació de drets, d'aquest històric 8 de març: 

Dia de la Dona Treballadora.




8-03-2018
Dia de la Dona Treballadora


Ramon Aromí i Barquets 10/08/2018

ENLLAÇOS DE BLOGS ANTERIORS

ENLLAÇOS DE BLOGS ANTERIORS de Ramon Aromí i Barquets rab1942.blogspot.com classedimarts1416.blogspot.com contesinarracions2016-17.blo...